Gayrimenkul Danışmanından Neler Beklemelisiniz?

Gayrimenkul Danışmanından Neler Beklemelisiniz?

Uzmanlık

Bölge ve piyasa bilgimle ve uzmanlığımla zorlu satış sürecini hiçbir problem çıkmadan yöneteceğim. Satış süreci boyunca çıkabilecek sorunları önceden tespit edip önlem alacağım, eğer sürpriz sorunlarla karşılaşırsak en kısa sürede çözümleyeceğim.


Sonuç Odaklı Pazarlama Planı

Mülkünüzün piyasada rakiplerine göre en fazla görünür olması ve en fazla potansiyel alıcıya ulaşması için stratejik pazarlama planımı uygulayacağım. Keller Williams teknolojisi ve ağı ile potansiyel alıcıların mülkü görmesini sağlayıp tanıtımını yapacağım.


Doğru Fiyatı Belirleme

Bir mülkün satış fiyatının doğru belirlenmesi satılmasındaki en önemli etkendir. Bölgeyi ve piyasayı çok iyi bilen bir Gayrimenkul Danışmanı olarak mülkün fiyatını günlük piyasa koşullarında rayiç bedel çalışması ile belirleyeceğim. Böylelikle mümkün olan en kısa sürede mülkün satışını gerçekleştirmiş olacağız.


Pazarlık Etme Yeteneği

Sahibi tarafından satılan evlerin, genellikle rayicinin altında satıldığı tespit edilmiştir. Bunun en büyük iki nedeni; akrabaya, arkadaşa, yakınlara satılması ve pazarlık etme konusunda uzmanlığın olmamasıdır.


Gayrimenkul Danışmanları tarafından satılan evler ise %23 daha yüksek fiyata yani rayiç bedelinde satılıyor. Gayrimenkul Profesyoneli olarak bölge ve piyasa uzmanlığımla daha en başında alıcıların en yüksek fiyatı teklif etmelerini sağlayacağım. Böylece mülkü mümkün olan en iyi fiyata satmış olacağız.


Teknolojik Altyapı

Günümüzde alıcıların %92’si öncelikle evlerini internetten görürler. Bu nedenle, Keller Williams – Google işbirliği ile alıcıların aramalarında ilanlarımız ilk sırada yer alır.


Keller Williams Türkiye, iş süreçlerine katkı sağlayan tüm teknolojik yenilikleri etkin bir şekilde kullanır ve Gayrimenkul Profesyonellerine, internet sitesi tasarımından sosyal medya yönetimine, e-broşür, e-davetiye gibi dijital iletişim malzemelerinden portföy tasarımlarına kadar birçok konuda destek hizmetleri sunmaktadır. Mülkünüzün satış sürecinde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak daha fazla alıcıya ulaşacağım.


İletişim

Mülkünüzü satışa çıkardığımız ilk günden satış işlemi sonlanana kadar iletişim içerisinde olacağız. Haftada 1 kez belirlediğimiz gün ve saatte, sizin tercih ettiğiniz iletişim şekliyle (telefon, sms, mail) güncel bilgileri paylaşıyor olacağım. 2 haftada 1 kez belirlediğimiz gün ve saatte yüz yüze, yazılı bir rapor sunacağım. Böylelikle; yaptığım pazarlama faaliyetlerini sizinle paylaşmış olacağım ayrıca, ilan portallarında tıklanma sayısı, arayan sayısı, evi görenlerin sayısı ve düşünceleri, güncel piyasa bilgileri gibi bilgilerle stratejimizi geliştirmiş olacağız.


Mülke bir fiyat teklifi aldığımda size en kısa zamanda iletip değerlendireceğiz. Eğer mülk, beklediğimiz zaman içerisinde bir teklif almamışsa, tekrar bir araya gelip piyasa koşullarını görüşüyor olacağız.